6 comentaris:

Fuster no podia concebre la vida sense escriure. Crec que per a ell era una necessitat primaria tan important com menjar o beure.
He tingut la sort de poder conèixer-lo en persona, Quan tenia estudiava EGB aràrem a fer-li una entrevista a sa casaque semblava una biblioteca plena de llibres per totes parts. Ens va atendre molt bé i amb les seues paraules va aconseguir despertar en nosaltres les ganes de llegir.
Li has fet una dedicatòria molt bonica en aquest haiku.

al seu llibre d'aforismes Joan Fuster deia "I morir deu ser deixar d'escriure" i d'ací en va sortir primer un aforisme i després l'haiku.

No em dius res, vol dir que no has rebut el paquet, si en tota la setmana que ve no t'arriba m'ho dius que aniré a reclamar a Correus.

No l'he rebut. El pare d'una amiga que treballa a correus m'ha dit que amb el nº de certificar podria esbrinar el que ha passat amb el paquet. Si el tens m'el podries dir per mail.

ai Joana, de la mateixa manera que Elvis que avui hauria fet 75 anys era el rei del rock, jo sóc el rei dels despistats, vaig guardar el comprovant del certificat per escanejar-lo per si de cas, però el problema és que no recordo on el vaig guardar. Si per tota la setmana que ve no reps el sobre n'enviaré dos més. Abans però aniré a correus, no se si per la data ells tenen informació tot i haver perdut el certificat. Demá al matí m'hi passaré.l

Doncs ja en som dos, jo sóc "el despiste personificat"

Cap problema, com jo en sóc el rei, tu serás la reina dels despistats. El que et deia demà aniré a Correus i sinó esperem tota la setmana que ve i els torno a enviar.