11 comentaris:

El meu l'he deixat a l'altre, però intentava seguir aquest anònim que per les terminacions verbals haurà fet algun valencià.

sembla, retorne es valencià o de la franja, m'ha fet gracia perqué complementa l'anterior.

Perdona Francesc, no he deixat bé l'haiku, l'esric ara ací:

Voltege el record
i amb tristor a les pupil.les
m'emporte el camí.

No ho puc assegurar, però jo diria que és del meu company M.A. Ell m'anomena la bruixeta que tot ho endivina, perquè quan em deixa comentaris anònims sempre sé que són d'ell. Ja li ho preguntaré. També s'està llegint la teua novel·la.
Una abraçada de la bruixa maduixa.

si la li conèixes l'estil, pot ser, normalment no faig cas dels anònims, però aquest ja estat diferent. Al pas que anem s'haurà llegit la meua novel·la més gent a València que al principat.T'hauré de fitxar com agent artístic.

Què li ha passat al pobre haiku? els versos s'han marejat, sembla que es volen convertir en un rodoli, amb l'estructura de tres versos estaven millor, no creus?

Ja està arreglat, no se que volia afinar i es deu haver trasbalsat. Coses de la informàtica.

Et confirme que l'haku és de Miguel Ángel, m'ho ha acaba de dir. Pots posar-li nom si vols. Volia comprobar si la bruixeta continuava en forma i ja ha vist que sí.

ara ho arreglo, bruixeta o no, tens olfacte literari.

Moltíssimes gràcies Francesc per incloure el meu haiku al teu blog. És tot un honor per a mi. Una forta abraçada. La bruixeta mai s'enganya.

en aquell moment eres anònims, la bruixeta et va clisar.